Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (3.32 secunde)
E acuzat de o fapta foarte grava Campania electorala nu a inceput, dar cea neoficiala este in toi. ... Atat partenerii de al PDL, cand si adversarii de la PSD si PMP trag din toate pozitiile in liderul PNL.
Google a publicat pe prima pagina o serie de doodle-uri sub numele December global festivities. Altfel spus, motorul de cautare celebreaza prima zi din sarbatorile de iarna. ... Google a dedicat un doodle cu o familie de pinguini care se pregatesc pentru Craciun.
Fa-i cadou o licenta de Windows sau Xbox Gold de Craciun, preturi de la doar 15 dolari Acesta este probabil ultimul articol din acest an. Tinand cont ca maine este Craciunul si mai aveti foarte putin timp pentru cadouri, ne-am gandit sa va oferim o idee simpla si draguta.
Chiar daca a trecut recent prin clipe grele, tatal ei drag trecand in nefiinta, actrita si regizoarea Delia Antal a avut parte de momente placute la Londra, in preajma sarbatorilor de iarna. ... Delia Antal paseste incet, dar sigur in cariera ei de actrita.
Desi in Cuba, tara lui de origine, nu respecta traditiile, fostul membru al trupei Mandinga s-a distrat pe cinste cu prietenii sai, cu ocazia sarbatorilor de iarna Fostul membru al trupei Mandinga, Alejandro Martinez, este din Havana - Cuba.
Din 8 februarie esti invitat la Sala Dalles sa patrunzi in universul parfumat cu esenta dragostei, la cea de-a VIII editie a Galeriei Cadourilor de Valentine’s Day.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului de cadouri de Valentine‘s Day de la Sala Dalles din Bucuresti.
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
Duminica seara, mii de romani au venit la Sala Palatului pentru a o vedea pe artista ce a fost desemnata ani de-a randul "Cea mai buna cantareata din Franta"!
Cei de la BZN revin la Bucuresti in aceasta toamna pentru un nou concert la Sala Palatului. Cum au aflat, fanii s-au grabit sa-si rezerve cele mai bune locuri in sala, pentru a fi cat mai aproape de idolii lor!
Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata prin "Exotique Open Day", un eveniment care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96.
Zilele acestea, ii puteti gasi la parter, in incinta Salii Dalles, pe cei de la Basilur Tea, in cadrul Targului de Carte. Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, ne-a raspuns la cateva intrebari. - Recent, ati participat la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Mineral Expo reprezinta mijlocul de exprimare a elegantei, a rafinamentului, a bunului gust iar expozitiile itinerante organizate sub aceasta egida au dovedit cum cristalele si pietrele semipretioase au schimbat viata oamenilor. ... Intre orele 10.00-18.00 cele mai originale cadouri sunt prezentate publicului:
In cadrul expozitiei de la Sala Dalles, acesta expune si vinde sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Caya Ivanov participa cu un stand de artizanat peruanan in cadrul targului de cadouri de la Sala Dalles, cu artizanat de Peru:
Pentru Nadine, sarbatorile de iarna inseamna familie! De obicei artista prefera sa petreaca Craciunul acasa, cu familia si rudele, si Revelionul de asemenea, tot acasa, in compania prietenilor sai.
La Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa. ... Multi oameni au cumparat ca sa le dea cadou de Paste. E bine ca oamenii nu uita de aceasta sarbatoare.
In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, la etajul 1 sunt prezenti cu un stand Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, de la Helio Design, care expun la vanzare obiectele lor superbe.
La targul de Paste de la Sala Dalles este prezenta si firma S.C. Adriada Shine SRL, reprezentata de Adriana Niculae, cu bijuterii din argint.
google-analytics.com